Primarni zavihki
Magister podjetništva v turizmu/magistrica podjetništva v turizmu
Izbrane kvalifikacije
Ime kvalifikacije | Ime kvalifikacije: Magister podjetništva v turizmu/magistrica podjetništva v turizmuDodaj v primerjalnik |
---|---|
Tip kvalifikacije | Tip kvalifikacije: Diploma druge stopnje |
Vrsta kvalifikacije | Vrsta kvalifikacije: Izobrazba |
Vrsta izobraževanja | Vrsta izobraževanja: Magistrsko izobraževanje |
Trajanje izobraževanja |
Trajanje izobraževanja:
2 leti
|
Kreditne točke | Kreditne točke: 120 kreditnih točk |
Vstopni pogoji |
Pogoji za vključitev:
Zaključen univerzitetni študij s področja družboslovja - ekonomija/ekonomske vede, poslovne vede:
zaključen univerzitetni študij z drugih področij:
zaključen visokošolski strokovni študij s področja družboslovja - ekonomija/ekonomske vede, poslovne vede:
zaključen visokošolski strokovni študij z drugih področij:
|
ISCED področje |
ISCED področje:
Poslovne in upravne vede, pravo
|
ISCED podpodročje | isced podpodročje: poslovne in upravne vede, drugo |
Raven kvalifikacije |
Raven SOK:
SOK 8 |
- načrtovanja, inovacijskega vodenja poslovnih procesov v turističnem gospodarstvu,
- podjetniškega voditeljstva (leadership) in uvajanja sprememb (razvoja podjetja, izdelkov in storitev),
- uspešnega vodenja projektov,
- vodenja turističnih resortov,
- upravljanja z nepremičninami in investicijami v turizmu,
- vodenja nastanitvenih gostinskih obratov,
- strateškega načrtovanja turističnih proizvodov s konceptom,
- inoviranja kulturne in naravne dediščine za doživljajski turizem.
Študent se lahko vpiše v višji letnik, če je do izteka študijskega leta opravil vse obveznosti, določene s študijskim programom za vpis v višji letnik.
Doktorski študijski programi 3. stopnje (SOK, raven 10)
Za dokončanje študija mora študent opraviti vse s študijskim programom predpisane obveznosti.
Samostojni visokošolski zavod, GEA College – Fakulteta za podjetništvo
URL
URL izvajalca:Prihajajoči dogodek
Trenutno ni drugih prihajajočih dogodkov.
© Center RS za poklicno izobraževanje, 2020. Vse pravice pridržane