02
Nov

Evropski teden poklicnih spretnosti 2020 (European Vocational Skills Week 2020)

Od 9. do 13. novembra 2020 bo potekal Evropski teden poklicnih spretnosti, ki je vsakoletni dogodek, ko lokalne ali nacionalne organizacije predstavijo najboljše iz poklicnega izobraževanja in usposabljanja (VET).

To bo že peta izdaja Evropskega tedna poklicnih spretnosti, ki bo tokrat spletni dogodek, ki ga organizira Evropska komisija v sodelovanju z nemškim predsedstvom Svetu Evropske unije. Niz partnerskih dejavnosti bo potekal digitalno po vsej EU. Kdorkoli se lahko pridruži tem aktivnostim.

Letošnja tema je poklicno izobraževanje in usposabljanje za zelene in digitalne prehode, v skladu s prednostnimi nalogami Evropske komisije o „Evropskem zelenem dogovoru“ in „Evropi, primerni za digitalno dobo“.

Glasujte lahko za nagrade za odličnost v poklicnem izobraževanju in usposabljanju med katerimi je edini iz Slovenije nominiran BIC Ljubljana.  Na poti do zmage jih lahko podprete s svojim glasovanjem, polovico glasov pa prispeva strokovna komisija, imenovana s strani Evropske komisije.

Več informacij najdete na povezavi https://ec.europa.eu/social/vocational-skills-week/european-vocational-skills-week-2017_en 

Prihajajoči dogodek

Trenutno ni drugih prihajajočih dogodkov.

© Center RS za poklicno izobraževanje, 2020. Vse pravice pridržane